Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Extra wattages voor triatleet Lukas Bosmans in Amerikaanse windtunnel
Triatleet Lukas Bosmans in de windtunnel van Specialized in de VS (foto: Nils Nilsen RR)
Foto van de Week

Extra wattages voor triatleet Lukas Bosmans in Amerikaanse windtunnel

De Belgische triatleet Lukas Bosmans is één van de zes Ironman-triatleten wereldwijd die in 2022 deel uitmaken van het GoZwift Specialized Academy Team, dat de zes age group triatleten in optimale, bijna professionele omstandigheden klaarstoomt voor het WK Ironman in St-George op 7 mei. Deze week bracht de triatleet uit Keerbergen door in Morgan Hill in de Verenigde Staten, waar zijn triatlonfiets in de windtunnel op het hoofdkantoor van Specialized volledig op maat werd afgesteld. Het levert Bossie extra wattages op en ons een geweldige Foto Van De Week. De foto is van de hand van Nils Nilsen. Op de Instagrampagina van Lukas vind je nog een paar mooie foto’s van zijn windtunnel en bikefitting sessies.

https://www.instagram.com/p/CZdN0ETJFq8/
hel