Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
111 Triatlon van Deinze verhuist opnieuw naar originele datum in augustus
Milan Brons won in 2021 de 111 triatlon van Deinze (foto: Just Jean)
Nieuws

111 Triatlon van Deinze verhuist opnieuw naar originele datum in augustus

De 111 Triatlon van Deinze zal in 2022 dan toch in augustus en niet in mei plaatsvinden, dat heeft Sportevents maandag bekendgemaakt. Heel wat triatlonorganisaties verhuisden hun datum in 2022 naar de maand mei. Vooral evenementen die in augustus en september plaatsvinden, lopen het risico op blauwalg in die periode. En dus leek het een drukke maand mei te gaan worden. De triatlon van Deinze keert terug naar zijn oorspronkelijke datum van 28 augustus.

Op 28 augustus gaan er twee triatlonedstrijden door in het centrum van Deinze. In de ochtend is er de sprinttriatlon over de 1/8ste afstand. In de namiddag wordt de 111 triatlon gehouden, met 1.000 meter zwemmen, 100 km fietsen en 10 km lopen. De inschrijvingen zijn ondertussen geopend. Meer informatie vind je op de Passion For Sports website.