Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Scott Speed Carbon RC, de snelste loopschoen ooit van Scott
De Scott Speed Carbon RC ziet er niet alleen snel uit, hij loopt ook snel én comfortabel (foto: 3athlon.be/Just Jean)
Extra

Scott Speed Carbon RC, de snelste loopschoen ooit van Scott

Met de Scott Speed Carbon RC heeft Scott na tien jaar doorontwikkelen nu zijn snelste loopschoen ooit op de markt gebracht: een lichtgewicht wedstrijdschoen die voor zowel loopwedstrijden als triatlons en duatlons perfect in te zetten is. Centraal staat de Carbitex DFX carbonplaat, die in combinatie met de Kinetic Light Foam voor veel comfort en vooral veel snelheid zorgt. Scott heeft veel detail besteed aan de afwerking en wie van Scott schoenen houdt, gaat natuurlijk voor de felgele kleurstelling. Je ziet ze alleszins van ver staan in de wisselzone 😉 Wij kregen van Scott Running Benelux een paar Scott Speed Carbon RC schoenen om uitgebreid te testen, wat we komende weken zeker gaan doen, maar geniet ondertussen al van de unboxing foto’s van deze gele snelheidsmonsters…

De adviesprijs van de Scott Speed Carbon RC is 179 euro en is momenteel in veel loop- en triatlonwinkels te verkrijgen. Meer informatie vind je op de website van Scott.