Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Hoe Bas Diederen 5513 op Cauberg voorspelde en andere verhalen uit Maastricht – Ironman Talk met 3athlon.be
Bas Diederen met een 55x13 versnelling kruipt de Cauberg op in de Ironman Maastricht in 2015 (foto: 3athlon.be)
Nieuws

Hoe Bas Diederen 5513 op Cauberg voorspelde en andere verhalen uit Maastricht – Ironman Talk met 3athlon.be

Vrijdag 18 februari is 3athlon.be te gast in Ironman Talk, een Facebook Live sessie van Ironman Netherlands over de terugkeer van de volledige Ironman Maastricht. Hoofdredacteur en speaker Hans Cleemput gaat in gesprek met organisator Rob Frambach over wat de Ironman Maastricht zo mooi maakt, zowel vroeger als nu. Je mag je verwachten aan een vooruitblik naar 6 en 7 augustus 2022 maar ook aan mooie verhalen van 2015 tot nu, met verrassende anecdotes en emotionele finishes. Wist je bijvoorbeeld dat Bas Diederen in 2015 zijn schakelproblemen op de Cauberg voorspeld had?

70.3 Ironman van Maastricht, halve triatlon op 6 augustus 2022

Hans is één van de 4 speakers tijdens het Ironman Maastricht weekend, met op 6 augustus de 70.3 Ironman over de halve afstand en op 7 augustus de volledige Ironman Maastricht, samen met Paul Kaye, Ralf Op ’t Broek en Edo Van Der Meer. Het wordt na ruim 25 jaar speakeren, met EK’s en WK’s duatlon, Xterra races, European en World Cup triatlons pas zijn eerste volledige Ironman aan de microfoon. Maar Hans was er in het verleden al een aantal keer bij in Maastricht als journalist. In de Ironman Talk met Rob Frambach zal hij het hebben over zijn leukste herinneringen en de meest inspirerende atleten in de Ironman Maastricht, maar er wordt natuurlijk ook vooruit geblikt naar het topweekend in Nederlands Limburg in augustus.

Ironman Maastricht op 7 augustus 2022

Je kan de Ironman Talk op vrijdag 18/2 vanaf 19 u. volgen op de Facebookpagina van Ironman the Netherlands.