Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Daniela Ryf met Felt prototype en custom cockpit naar 70.3 Ironman Dubai
Daniela Ryf en haar Felt Priority prototype zijn klaar voor de 70.3 Ironman Dubai (foto: Instagram Daniela Ryf/Diego Menzi RR)
Foto van de Week

Daniela Ryf met Felt prototype en custom cockpit naar 70.3 Ironman Dubai

Meervoudig wereldkampioene Ironman Daniela Ryf heeft maandag aangekondigd dat ze op 5 maart aan de start komt van de 70.3 Ironman Dubai en dat wordt meteen de echte eerste grote test voor haar nieuwe materiaal en set-up. Op Instagram postte Daniela deze foto van topfotograaf Diego Menzi. Wij nemen hem graag over als Foto Van De Week. Centraal staat natuurlijk de Felt Priority, of althans het prototype ervan, want het is nog altijd niet bekend wanneer deze Felt triatlonfiets in productie zal gaan. Het is alleszins een opvallende creatie, zeker nu de fiets in de windtunnel volledig werd afgesteld op maat van de Zwitserse wereldtopper. Check ook de custom cockpit van Swiss Side, ook helemaal op maat gemaakt van Daniela.

De 70.3 Ironman Dubai wordt op die manier nog spectaculairder, met bij de vrouwen naast Daniela Ryf ook onder andere het Duitse talent Laura Philipp aan de start. Bij de mannen wordt het uitkijken hoe onze Belgische triatleten Bart Aernouts, Pieter Heemeryck, Siebe Meeus, Emmanuel Lejeune en Marten Van Riel de strijd aangaan met onder andere Kristian Blummenfelt, Daniel Baekkegard, Antony Costes én olympisch triatleet Pierre Le Corre.