Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
BK Cross-duatlon in Retie in beeld op regionale zender RTV
Belgisch kampioen cross-duatlon Tim Van Hemel in beeld bij RTV
Multisports

BK Cross-duatlon in Retie in beeld op regionale zender RTV

Tim Van Hemel volgde zondag in Retie zichzelf op als Belgisch kampioen cross-duatlon na een felle strijd met onder andere Seppe Odeyn en Thibaut De Smet. Retie had alles wat een BK nodig heeft: goed weer, veel toeschouwers en een pak toppers. Ook regionale TV-zender RTV was ter plaatse en zij maakten een mooie reportage van de wedstrijd bij de mannen. Wel jammer dat we niks van de spannende strijd bij de vrouwen te zien kregen. We zullen het maar steken op het feit dat er geen Kempische dames op het podium stonden 😉 Bekijk hieronder de reportage en de interviews met Tim Van Hemel en de ‘Koning van Kasterlee’ Seppe Odeyn: