Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Dirk Bogaert is nieuwe coordinator officials bij Triatlon Vlaanderen
Dirk Bogaert aan het werk als head referee in de World Cup triatlon in Antwerpen (foto: Triatlon Vlaanderen RR)
Nieuws

Dirk Bogaert is nieuwe coordinator officials bij Triatlon Vlaanderen

Triatlon Vlaanderen, de Vlaamse triatlon en duatlon federatie, heeft Dirk Bogaert benoemd tot Technical Officials Coordinator. Het betreft een nieuwe functie die in het leven werd geroepen om een centraal contactpunt te hebben voor alle vragen rond de werking van de officials. De nieuwe TO coördinator dient vooral de werking van de officials nog beter te ondersteunen en te optimaliseren naar de toekomst toe.

Dirk Bogaert heeft ondertussen een uitgebreide carriere als TO en CRO uitgebouwd en is internationaal onze meest erkende scheidsrechter in triatlonwedstrijden. In Londen en Tokio was hij erbij als Technical Official op de Olympische Spelen, in Rio was hij TO bij de paralympische triatlon. Hij is tevens docent en sinds lange tijd betrokken in de beleidskern van de official-werking. Voor deze nieuwe functie was hij de finale kandidaat binnen een selectieproces dat door Triatlon Vlaanderen werd gelanceerd binnen de arbitragewerking.

Meer informatie vind je op de website van Triatlon Vlaanderen.