Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
SILCA brengt MATTONE GRANDE uit, meer materiaal mee op de fiets voor die langere ritten.
Gear

SILCA brengt MATTONE GRANDE uit, meer materiaal mee op de fiets voor die langere ritten.

Het mooie weer is terug in het land, de kriebels om die lange fietsritten aan te vatten worden dus des te groter. Doen zouden wij zeggen maar vergeet dan zeker niet voldoende materiaal mee te nemen om je kunnen behelpen bij mogelijke pech onderweg! De nieuwe Mattone Grande van Silca lijkt daarvoor een topproduct!

Tot drie extra binnenbanden!

SILCA introduceert vandaag de MATTONE GRANDE in de Benelux. Dit is het grotere broertje van hun bekroonde zadeltas MATTONE met het BOA® sluitsysteem. Mattone betekent baksteen in het Italiaans en bevat alle spullen die je nodig hebt voor drie lekke banden, zoals de binnenbanden, een multi-tool, een schoonmaakdoekje en je portemonnee voor je koffiepauzes.

Met de nieuwe MATTONE GRANDE heeft SILCA een “grotere baksteen” gecreëerd met een intern volume van 77 cm3, meer dan 2x de inhoud van de originele MATTONE (36 cm3). De MATTONE GRANDE kan tot 3 binnenbanden bevatten samen met twee CO2 patronen, twee bandenlichters en een multitool. Hij kan ook gemakkelijk tot twee 29×2.5 MTB tubes bevatten samen met CO2, bandenlichters en een multi-tool. De MATTONE GRANDE is ideaal voor die lange avontuurlijke ritten of wedstrijden waarbij je op alles voorbereid moet zijn.

BOA sluiting

Net als bij de originele MATTONE maakt een Hypalon riem met BOA® sluiting het pakket compleet. Deze sluiting heeft meer dan 15x de kracht van klittenband en gebruikt een klikmechanisme dat niet verschuift of losraakt, zelfs niet bij de meest extreme trillingen en schokken. Dit zorgt ervoor dat de MATTONE strak en veilig onder je zadel blijft zitten totdat je er weer bij wil.