Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Pedal To The Metal” – de rockende helm van triatleet Chris Leiferman
De Muc-Off Uvex heavy metal helm van triatleet Chris Leiferman (foto: 3athlon.be)
Extra

“Pedal To The Metal” – de rockende helm van triatleet Chris Leiferman

De Amerikaanse triatleet Chris Leiferman, lid van het Belgisch-internationale BMC-2XU Pro Triatlon Team, staat niet alleen bekend om zijn sterke sportieve prestaties, hij heeft ook nog een uitstekende muzieksmaak, althans volgens onze hoofdredacteur. Door de liefde voor heavy metal en de voorkeur voor hernieuwbare energie bij Chris Leiferman zorgde Muc-Off voor een aangepast design van zijn Uvex aero- en fietshelm. Op de tijdrithelm vinden we de geweldige uitspraak “Pedal To The Metal”. Een helm waarmee je letterlijk kan headbangen, veel meer rock n’ roll gaat het vandaag niet worden. En dus is dit een waardige Foto Van De Week. Met de grote vraag of je je zelf al zo’n kleurrijke helm ziet dragen?