Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Interessante deals op schoenen en kleding tijdens Scott Sample Sale in Kortenberg
Het magazijn van Scott Belux in Kortenberg is omgetoverd tot 1 grote Scott winkelruimte (foto: Scott RR)
Extra

Interessante deals op schoenen en kleding tijdens Scott Sample Sale in Kortenberg

Het hoofdkwartier van Scott Benelux in Kortenberg wordt deze dagen omgetoverd tot een heus winkelparadijs. Tijdens de jaarlijkse Scott Sample Sale gaan toonzaal-modellen en outlet-producten tegen scherpe prijzen in de verkoop. De Scott Sample Sale is woensdag 20 april begonnen en loopt nog tot en met vrijdag 22 april telkens tussen 16 en 21 u. Er zijn voor de liefhebbers van zowel het running als het bike genre mooie deals te doen…

Affiche van de Scott Sample Sale