Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Angelo Vandecasteele op podium van Antwerp Ten Miles, triatleten helpen Sportoase aan ploegzege
Angelo Vandecasteele loopt naar de 3de plaats in Antwerp Ten Miles (foto: Chris Hofkens RR)
Multisports

Angelo Vandecasteele op podium van Antwerp Ten Miles, triatleten helpen Sportoase aan ploegzege

In de Antwerp Ten Miles zien we elk jaar veel duatleten en triatleten aan het werk, maar zondag werd een echte hoogdag voor de duursporters, met op kop een heel sterke Angelo Vandecasteele. De Belgische kampioen duatlon moest titelverdediger Michael Somers en Nicolai Sake voor zich dulden, maar met 50’21 pakte hij een knappe derde plaats. Met Simon De Cuyper op 6 en Nick Thijs in een PR op 9 kregen we nog twee triatleten in de top-10, die zo meehielpen aan de winst voor Sportoase in het bedrijvenklassement.

Simon De Cuyper op weg naar de 6de plaats in de Antwerp Ten Miles in een groepje met Ward Van Der Kelen en Hachem Migou (foto: Chris Hofkens RR)
Simon De Cuyper op weg naar de 6de plaats in de Antwerp Ten Miles in een groepje met Ward Van Der Kelen en Hachem Migou (foto: Chris Hofkens RR)

Het was al voor de zesde keer op rij dat Sportoase de ploegzege pakte in de Ten Miles. Voor dat klassement worden de 8 snelste tijden opgeteld en bij Sportoase viel het op dat vooral de triatleten voor die snelste tijden zorgden, met Simon De Cuyper (51’29) op 6, Nick Thijs (53’24) op 9, Ruben Geys (54’09) op 14 en Stenn Goetstouwers (54’20) op 16. Michaël Schouwaerts, directeur van Sportoase én voorzitter van Triatlon Vlaanderen, liep ook mee. Hij finishte in 1u33’37. Ook Foeke Van Becelaere, triatleet bij het Kortrijkse Aquaprotect3 Team, finishte in de top-15. Hij werd 14de in 54’13. In de Short Run werd Britt Heirman mooi 4de bij de dames in 26’26.

De volledige uitslag van de Antwerp Ten Miles 2022 vind je hier.

Op de Facebookpagina van Chris Hofkens vind je nog meer foto’s van tri- en duatleten in actie tijdens de Antwerp Ten Miles:

Foto-album 1

Foto-album 2