Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Uitverkoop bij À Bloc , Quintana Roo fietsen aan knalprijzen!
Gear

Uitverkoop bij À Bloc , Quintana Roo fietsen aan knalprijzen!

Bikelab À Bloc in Beernem maakt plaats in hun showroom. Nog heel wat Quintana Roo fietsen mogen dan ook de deur uit aan wel zeer mooie prijzen. Net aan de vooravond van het nieuwe triathlonseizoen is dit dus het moment om jullie slag te slaan om een volledige afgemonteerde triathlonfiets in een mum van tijd in huis te halen!

Alle maten en prijzen

Een nieuwe lading fietsen komt er binnenkort aan bij Tom van À Bloc en daarvoor dient er dringend plaats gemaakt te worden in zijn bikestore. Nog heel wat Quintana Roo modellen staan daar volledig uitgestald maar die mogen nu aan heel mooie prijzen de deur uit.

Voor iedere prijsklasse is er wel een fiets in aanbieding, de triathlonbikes gaan de deur uit voor een prijs van €2399 tot €4299 en al deze fietsen zijn een voor een volledig afgemonteerd dus helemaal rijklaar! Ook van iedere maat is er wel een fiets voorhanden maar uiteraard geldt ook hier de regel: op is op. Wees er dus snel bij.

Meer dan fietsen

Uiteraard kan je bij À Bloc als triathlonfanaat voor meer dan enkel fietsen terecht. Zowel indoor trainers, schoenen, helmen en nog veel meer zijn er standaard in het magazijn voorhanden dus naast de fiets kan je meteen voor een hele set vers materiaal in Beernem terecht! En geniet zeker ook van de showroom en de vele andere merken die er bij À Bloc aangeboden worden.

Bekijk alle modellen die aanbieding zijn op de sociale media van À Bloc of ga gewoon langs in de zaak in Beernem.

https://www.instagram.com/p/Ccxjp6AoPt_/?igshid=YmMyMTA2M2Y=