Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Waar kan je het WK Ironman in St-George zaterdag live mee volgen?
Pieter Heemeryck op het fietsparcours van het WK Ironman in St-George (foto: Gert Heemeryck RR)
Nieuws

Waar kan je het WK Ironman in St-George zaterdag live mee volgen?

Zaterdag 7 mei wordt er voor het eerst sinds oktober 2019 opnieuw een wereldkampioenschap Ironman gehouden en dat moet je gezien hebben, ook al is het voor de allereerste keer niet in Hawaii. Met het WK Ironman in St-George heb je overigens als extra voordeel dat je niet bijna je volledige nachtrust verliest als je het WK rechtstreeks wil volgen. Het tijdsverschil bedraagt 8 uur (tegenover 12 uur met Kona). Vanaf 13u30 kan je op Facebook Now de live feed van Ironman volgen en 3athlon.be en onze collega’s van 3athlon.nl brengen via een livefeed updates van de wedstrijd.

Op Facebook Now krijg je de livestream van Ironman in twee delen.

Op 3athlon.be en op 3athlon.nl kan je de livefeed volgen met text en social media updates.

Op het WK Ironman in St-George starten de mannen, met daarbij Bart Aernouts en Pieter Heemeryck, zaterdag om 6u15 plaatselijke tijd. Bij ons is het dan 14u15. De vrouwen starten vijf minuten later en de para-triatleten tien minuten later. Vanaf 6u45 gaat ook de eerste startwave bij de age groupers te water. Door het tijdsverschil van 8 uur met St-George, betekent dit dat de eerste triatleten aan de finish verwacht worden tegen 22 u.