Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Als een rode lap op een stier: prototype BMC-Red Bull triatlonfiets voor WK Ironman
De kleurrijke Red Bull BMC Time Machine triatlonfiets van triatleet Patrik Nilsson (foto: BMC Pro Tri Team RR)
Extra

Als een rode lap op een stier: prototype BMC-Red Bull triatlonfiets voor WK Ironman

Aan het materiaal zal het zaterdag 7 mei niet liggen bij de Zweedse triatleet Patrik Nilsson van het Belgisch-internationale BMC-Pro Triatlon Team, want hij kreeg een door sponsors BMC en Red Bull volledig nieuwe, gepersonaliseerde triatlonfiets cadeau. Het is een prototype dat in samenwerking met BMC en het Red Bull Advanced Technologies Team, dat ook in de windtunnel aan de F1-bolides van Red Bull sleutelt, is doorontwikkeld op de eerdere BMC Time Machine modellen. Specificaties zijn nog niet bekend gemaakt, maar het design mag er alvast zijn en Patrik Nilsson gaat er zaterdag voor het eerst zeker mee opvallen. En ondertussen mag hij op 3athlon.be al pronken met de Foto Van De Week… 🙂

In onze WK-Poll bij de mannen werden de kansen van Patrik Nilsson voorlopig bijzonder klein ingeschat, maar dat kan nu misschien veranderen met zijn nieuwe triatlonfiets…

https://www.instagram.com/p/CdG8IH9Lw6N/