Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Youtube-fenomeen Average Rob waagt zich aan triatlon met Marten Van Riel
De Youtube preview met Average Rob, zijn broer en Marten Van Riel
Fun

Youtube-fenomeen Average Rob waagt zich aan triatlon met Marten Van Riel

Blijkbaar had hij al heel wat aanvragen gekregen en nu is het er eindelijk van gekomen: Average Rob, de bekende Youtuber met meer dan 160.000 volgers, heeft zich eindelijk aan een triatlon gewaagd en leerde de kneepjes van het vak van Belgian Hammer Marten Van Riel. De vice-wereldkampioen zorgde zelfs voor matching trisuits voor Average Rob en zijn broer. Het gevolg is een hilarisch filmpje dat na 1 dag al meer dan 80.000 keer bekeken is.

Average Rob is vooral bij de jeugd erg bekend. Zijn Instagram-account wordt door meer dan een half miljoen mensen gevolgd. Op Youtube maakt hij hilarische filmpjes, meestal samen met zijn broer, bij het uitproberen van verschillende (extreme) sporten. Samen met Marten Van Riel, vice-wereldkampioen en 4de op de olympische triatlon in Tokio, traint hij de verschillende disciplines én de wissels, wat hilarische beelden oplevert. Maar aan het eind is Marten best nog onder de indruk van de triatlonkunsten van Average Rob…