Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Jo Zwaenepoel 3de in Amsterdamse halve triatlon “Nog werk aan mijn wedstrijd-stress…”
Jo Zwaenepoel aan de microfoon bij 3athlon.nl na zijn 3de plaats in de Tri Hard triatlon in Amsterdam (foto: 3athlon.be)
Nieuws

Jo Zwaenepoel 3de in Amsterdamse halve triatlon “Nog werk aan mijn wedstrijd-stress…”

De Oudenaardse triatleet Jo Zwaenepoel is dit weekend knap derde geworden in de Tri Hard halve triatlon van Amsterdam, achter de in Amsterdam wonende Brit Jack Allison en de Nederlander Nicky de Beer. Onze collega’s van 3athlon.nl waren erbij en duwden het Oudenaards Ratje na zijn knappe derde plaats een microfoon onder de neus. “Het zag er wat benard uit vanochtend, ik heb ook heel slecht geslapen. Ik dacht dat ik de stress wat meer onder controle had, dus ik weet waaraan te werken de volgende race,” aldus Jo Zwaenepoel.

Het volledige verslag en reacties van de andere triatleten in Amsterdam vind je op 3athlon.nl.