Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Geen 102 volledige triatlons voor Sean Conway, na 7 triatlons moet hij strijd staken
Sean Conway in zijn 7de volledige triatlon op 7 dagen (foto: Instagram Sean Conway RR)
Nieuws

Geen 102 volledige triatlons voor Sean Conway, na 7 triatlons moet hij strijd staken

Sean Conway begon afgelopen week aan een extreme uitdaging: 102 volledige triatlons doen op 102 dagen om zo het record van Iron Cowboy te verbreken, maar in zijn 8ste triatlon ging het mis. “Ik ben onderuit geslagen, maar ik zal weer terug overeind komen. Dat beloof ik. Je faalt nooit: je boekt een succes of je leert. Bedankt voor jullie steun.” Vorige week begon Sean Conway nog vol goede moed aan zijn extreme triathlon uitdaging – het volbrengen van 102 Long-Distance triathlons in evenveel dagen – maar ondertussen heeft hij die poging al moeten staken. Na 7 volledige triatlons op 7 dagen, gooide een blessure na het fietsen op dag 8 roet in het eten.

https://www.instagram.com/p/Ce-qvPFstu0/

Op Instagram deelt iemand van zijn team: “Het is met verdriet dat we jullie moeten melden dat Sean zijn ‘Iron 102’ poging heeft moeten staken nadat hij bij het afstappen van de fiets een enkelblessure op liep. De datum voor een volgende poging wordt snel bekendgemaakt.”

https://www.instagram.com/p/CfB3sh_Mu1-/

Conway hoopte met zijn 102 Long Distances in 102 dagen het record van de befaamde Iron Cowboy te verbreken. De Iron Cowboy deed in 2021 namelijk maar liefst 101 Long Distances in 101 dagen.

https://www.instagram.com/p/CfBK9Rtsk6Q/