Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Kijk nu live naar de toptriatleten in Challenge Roth
Jan Frodeno aan de finish van Challenge Roth (foto: Challenge Roth)
Nieuws

Kijk nu live naar de toptriatleten in Challenge Roth

In het Duitse Roth vindt zondag één van de oudste volledige triatlons ter wereld plaats met het langverwachte duel tussen Jan Frodeno en Patrick Lange. De beste triatleten ter wereld leggen elkaar het vuur aan de schenen tijdens Challenge Roth. Onder andere Jan Frodeno, Patrick Lange, Sam Long, Anne Haug en Fenella Langridge hopen zondag de race van hun leven neer te zetten. Je mist geen moment van deze prachtige wedstrijd via de onderstaande livestream die de gehele dag live zal zijn. Later vanmiddag kan je op 3athlon.be ook het Belgisch kampioenschap kwarttriatlon live volgen.