Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Pump it up” Triatlete Fenella Langridge gaat helemaal los op Solar Hill in Challenge Roth
Fenella Langridge met de glimlach op de fiets in Challenge Roth triatlon (foto: Ingo Kutsche)
Fun

“Pump it up” Triatlete Fenella Langridge gaat helemaal los op Solar Hill in Challenge Roth

De Britse triatlete Fenella Langridge gaat helemaal uit haar dak op de beruchte Solar Hill terwijl ze aan de leiding fietst in de Challenge Roth. Op de Solarerberg staan de supporters altijd rijen dik en net zoals een Tourrit in de Alpen wijkt de mensenmassa maar net uiteen om de triatleten te laten passeren. Langridge moet op onderstaande video duidelijk een aantal keer inhouden door de mensenmassa en de motors en triatleten voor haar, maar ze geniet ook duidelijk met volle teugen en pompt het publiek nog wat extra op. Schitterende beelden van een mooie triatlete, die uiteindelijk tweede zou worden achter Anne Haug.

En zo zag de klim op Solar Hill er uit vanuit het publiek bij de passage van de eerste 5 mannen: