Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Herbeleef het Belgisch kampioenschap kwarttriatlon aan het Bastion in Kinrooi met onze race-video
Jolien Vermeylen met de driekleur over de streep op het BK kwarttriatlon in Kinrooi (foto: Finishfoto.be/Jim De Sitter)
Nieuws

Herbeleef het Belgisch kampioenschap kwarttriatlon aan het Bastion in Kinrooi met onze race-video

Het Belgisch kampioenschap kwarttriatlon aan het Bastion in Kinrooi was een groot succes, met mooie weersomstandigheden, meer dan genoeg wind om het hard te maken, massa’s sfeer en een mooie strijd tussen alle triatleten. Dat succes stond overigens in schril contrast met de 4G-verbinding die op het hoogtepunt van de namiddag volledig wegviel. En zo hadden niet alleen wij met onze live stream dikke miserie, ook de timing en het Finishfoto.be systeem van Jim De Sitter kregen te maken met het wegvallen van het mobiele netwerk. Onze excuses dus dat er niet altijd even goeie beelden doorkwamen in de live stream, maar dat maken we graag goed met onze race-video, inclusief veel spectaculaire drone-beelden, van het BK kwarttriatlon. Enjoy 😉