Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Spectaculaire beelden van triatlon die duatlon werd: Kapelle-op-den-Bos in meer dan 200 foto’s
Katrien Verstuyft wint duatlon in Kapelle-op-den-Bos (foto: 3athlon.be/Jef Cleemput)
Duathlon

Spectaculaire beelden van triatlon die duatlon werd: Kapelle-op-den-Bos in meer dan 200 foto’s

Swimkap had er alles aan gedaan om in Kapelle-op-den-Bos een toptriatlon neer te zetten, maar aan de natuur en aan de blauwalg concentratie in het kanaal Brussel-Schelde viel niks te doen. Toch daagden heel veel atleten op voor 5 km lopen, 40 km fietsen en 10 km lopen en dat leverde spectaculaire beelden op. Onze hoofdredacteur nam de pater familias mee naar de atletiekpiste van Kapelle-op-den-Bos en Jef Cleemput kwam terug met meer dan 200 foto’s van deze sfeervolle wedstrijd. Geniet ervan:

« of 7 »