Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Spectaculaire beelden van triatlon die duatlon werd: Kapelle-op-den-Bos in meer dan 200 foto’s
Katrien Verstuyft won in 2022 in Kapelle-op-den-Bos (foto: 3athlon.be/Jef Cleemput)
Duathlon

Spectaculaire beelden van triatlon die duatlon werd: Kapelle-op-den-Bos in meer dan 200 foto’s

Swimkap had er alles aan gedaan om in Kapelle-op-den-Bos een toptriatlon neer te zetten, maar aan de natuur en aan de blauwalg concentratie in het kanaal Brussel-Schelde viel niks te doen. Toch daagden heel veel atleten op voor 5 km lopen, 40 km fietsen en 10 km lopen en dat leverde spectaculaire beelden op. Onze hoofdredacteur nam de pater familias mee naar de atletiekpiste van Kapelle-op-den-Bos en Jef Cleemput kwam terug met meer dan 200 foto’s van deze sfeervolle wedstrijd. Geniet ervan:

« of 7 »