Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Kippenvelmoment in Kapelle-op-den-Bos: massaal applaus ter ere van overleden triatlete
Stefanie Lefevre in de Ironman Hawaii 2017 (foto: Kalgirls RR)
Nieuws

Kippenvelmoment in Kapelle-op-den-Bos: massaal applaus ter ere van overleden triatlete

Bij de start van de kwarttriatlon van Kapelle-op-den-Bos, die door blauwalg een duatlon werd, kregen we donderdag een kippenvelmoment. De atleten en de supporters barstten uit in een luid applaus ter ere van de zondag overleden triatlete Stefanie Lefevre. Een minuut stilte was echt niks geweest voor de altijd vrolijke en positieve Stefanie en dus werd het een aangrijpend applaus. Stefanie is vorige zondag zachtjes heengegaan omringd door haar familieleden na een felle strijd van jaren tegen een ziekte die niet meer te overwinnen viel. Ze heeft er hard tegen gevochten, zoals ze zich ook altijd graag helemaal gaf in de triatlons. Ze was de absoluut vrolijkste triatlete van de zogenaamde Kalgirls die zich in de Ironman van Kalmar voor het WK Ironman in Hawaii in 2017 plaatsten. Met dank aan Bobby Paesen voor de mooie beelden hieronder:

We wensen bij deze heel veel sterkte aan haar man Bram, de hele familie, de Kalgirls, haar vrienden en vriendinnen en iedereen binnen de triatloncommunity die haar nauw aan het hart lag. Rust zacht, Stefanie!