Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Bioracer Icon Bibshorts, een all-round fietsbroek voor je zomerritten.
Foto's Just Jean Media
Nieuws

Bioracer Icon Bibshorts, een all-round fietsbroek voor je zomerritten.

Bioracer heeft met de Icon Bibshorts een gloednieuw item binnen hun collectie. Vooral het zijzakje zal bij veel gravelfanaten meteen opvallen voor nog meer opbergmogelijkheden. Maar deze broek heeft heel wat in petto wat een fietser mag verwachten om met alle comfort de zomerritten aan te vatten, op de weg of ernaast.

Kleurengamma

Bij de Epic collectie kon je al kiezen tussen een zwarte of navy variant maar met de Icon lijn gaat bioracer nog verder in het kleurenspectrum. Naast de gekende zwarte en navy broeken kan je nu ook kiezen voor een olijfkleurige of grijze variant van de Icon bibshorts. Je kan dus ten volle kiezen voor leuke kleurencombinaties met de vele zomer jerseys die er voorhanden zijn.

Zijzakje en nieuwe vormgeving

Iets wat meteen in het oog springt is uiteraard het zijzakje die aan de rechterbil is geïntegreerd. Zeer handig om sportvoeding of eventueel je smartphone in op te bergen. Gedaan dus om steeds op je rug te zitten zoeken naar dat ellendig gelletje die je zo nodig hebt.

Ook is er een duidelijk verschil aan de vormgeving van deze bibshorts. met de Icon Bibshorts is er aan de zijkant een extra naad toegevoegd in vergelijking met de andere modellen met naden, dit om ervoor te zorgen dat de stof van de broek nog beter je contouren van je lichaam volgen en zodus voor nog meer comfort moet zorgen op de fiets.

Ons verdict

Naast de vernieuwing van de EPIC bibshorts is deze Icon broek een gloednieuw model binnen het bioracer gamma. Waarschijnlijk zal deze Icon Bibshorts zeker in de smaak vallen van de offroad fanaten maar dit is gewoon een perfecte allrounder voor iedere fietser.

De broek blijft gedurende het vele draaien en keren doorheen de Zweedse bossen en het constante op en afgaan van kleine heuvels langsheen de Scandinavische kustlijn mooi op zijn plaats zitten, met glans geslaagd dus.

De Icon Bibshorts kan je kopen voor de prijs van €99. Neem dus zeker een kijken op de webshop van Bioracer waar je een mooi overzicht vindt van de volledige collectie van het Belgische sportmerk.