Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Doe eens zot aan de finish van de halve triatlon van Menen en win mooie prijzen
Erik Vanhove met zijn typische jump aan de finish, vorig jaar in de Decospan triatlon van Menen (foto: FInishfoto.be/Jim De Sitter)
Extra

Doe eens zot aan de finish van de halve triatlon van Menen en win mooie prijzen

De triatleten die zondag 21 augustus over de finish komen in Menen hebben er dan niet alleen een mooie halve triatlon opzitten, de meest spectaculaire finishers kunnen ook nog mooie prijzen in de wacht slepen. Het initiatief komt van de oprichter van 3athlon.be, onze Jim De Sitter, die tegenwoordig met Finishfoto.be weer veel op de triatlonwedstrijden te vinden is. Jim heeft de laatste tijd duizenden triatleten op de gevoelige lens vastgelegd, met als voornaamste vaststelling dat de finish van veel triatleten nogal saai is. Daar wil hij verandering in brengen bij de Decospan triatlon van Menen en dat initiatief steunen we graag vanuit 3athlon.be.

“Beste triatleten en triatletes. Ik sta jullie nu toch al heel lang, sinds 2005, toen met 3athlon.be, nu met Finishfoto.be, als fotograaf op te wachten aan de finish. En ik moet zeggen: jullie finishes zijn over het algemeen nogal saai,” lacht Jim. “Zelden gaan die handen in de lucht of wordt die finish uitbundig gevierd. Die stopwatch afdrukken is echt niet het allerbelangrijkste hoor, er liggen matten die een zeer nauwkeurige timing garanderen.”

“Daarom hebben Decospan Triatlon Menen, Finishfoto.be, Passion For Cycling en 3athlon.be volgende wedstijd bedacht : doe eens zot aan de finish van de Decospan Triatlon Menen op 21 augustus en maak kans op een mooie prijs. Gooi die handen in de lucht, maak een koprol, een sprongetje of doe een gek dansje. De jury maakt een voorselectie van de 10 mooiste, grappigste of origineelste finishes. Die worden op de facebookpagina van Finishfoto.be geplaatst. Dan is het de bedoeling om zoveel mogelijk likes te verzamelen. Stemmen kan tot zondag 28 augustus om 22u.

De 3 finishers met de meeste likes krijgen een cadeaubon van 100€ van Passion For Cycling.
De finisher met de meeste likes krijgt daar bovenop zijn/haar foto in groot formaat (75x50cm) op aluminium dibond, geschonken door Finishfoto.be

Een actie van Finishfoto.be, Passion For Cycling, Decospan Triatlon Menen en 3athlon.be
Opgelet : Laat je volledig gaan, maar hou het veilig voor jezelf en andere atleten!”