Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
De 50 meter zwemmen met horden, iets voor triatleten?
Screenshot van de 50 meter zwemmen met horden (foto: 3athlon.be)
Fun

De 50 meter zwemmen met horden, iets voor triatleten?

In de Super League Triathlon verzinnen ze de gekste dingen in het fietsen en het lopen, met shortcuts en wisselende volgordes, maar in het zwemmen blijft het doorgaans maar saai met het afleggen van een bepaalde afstand in vrije slag. Misschien is deze nieuwe sport wel iets om in triatlon toe te passen. Want iets vertelt ons dat triatleten die het gewend zijn om in de zogenaamde ‘wasmachine’ te duiken bij de start en het gevecht bij de boeien aan te gaan, best wel eens top zouden kunnen zijn in de 50 meter zwemmen met hindernissen 😉 Geniet van onderstaande spectaculaire video:

Dit zwemnummer blijkt overigens een onderdeel te zijn van de militaire vijfkamp, wat Simon De Cuyper en Frederik Van Lierde onlangs mochten ervaren tijdens hun opleiding binnen Defensie. Ook PJ Penne en Stef Verachten zouden er zeer bedreven in zijn. Met dank aan Bert Wouters voor de extra informatie…