Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Gekwetste Jan Frodeno: “Einde van de Kona 2022 droom, reset voor laatste 14 maanden van mijn carriere”
Jan Frodeno kondigt aan dat hij niet kan deelnemen aan het WK Ironman in Kona 2022 (foto; 3athlon.be)
Nieuws

Gekwetste Jan Frodeno: “Einde van de Kona 2022 droom, reset voor laatste 14 maanden van mijn carriere”

De Duitse toptriatleet Jan Frodeno, door velen gezien als de GOAT, de Greatest Of All Times, heeft een kruis gemaakt over zijn deelname aan het WK Ironman in Kona in oktober 2022. Frodo raakte geblesseerd bij een valpartij een aantal weken geleden en liep daarbij een ontsteking op in het spierweefsel in zijn heup. Hij heeft ondertussen een eerste van vijf operaties achter de rug. “Ik moet realistisch zijn. Dit is het einde van mijn Kona 2022 droom,” vertelt Jan. “En het is ook het moment om de pauzeknop in te drukken, en dan op reset te duwen voor de laatste 14 maanden van mijn carriere…”