Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Ironman France hakt knoop door: Ironman en 70.3 Ironman Vichy zonder zwemmen
Het zwemparcours van de Ironman Vichy (foto: Activ'Images voor Ironman France RR)
Nieuws

Ironman France hakt knoop door: Ironman en 70.3 Ironman Vichy zonder zwemmen

Er wordt zaterdag in de 70.3 Ironman en zondag in de Ironman Vichy niet gezwommen, die beslissing heeft Ironman France vrijdagmiddag genomen na een paar laatste tests van het zwemwater in het meer van Allier. “De laatste testen hebben een sterk verminderde waterkwaliteit aangetoond door de regen en de onweders. Het zal sowieso een paar dagen nodig hebben om de waterkwaliteit op het vereiste niveau te brengen, dus moeten we helaas het zwemmen annuleren,” klinkt het bij Ironman France. Zowel de 70.3 Ironman als de Ironman triatlons worden dus een run & bike, met een rolling start vanop de fiets. Zowel de halve als de volledige triatlon van Vichy zijn altijd erg populair onder de Belgische triatleten.