Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Wordt Ironman Vichy triatlon een bike & run? Onweer zorgt voor mindere waterkwaliteit
Het zwemparcours van de Ironman Vichy (foto: Activ'Images voor Ironman France RR)
Nieuws

Wordt Ironman Vichy triatlon een bike & run? Onweer zorgt voor mindere waterkwaliteit

Worden de Ironman en de 703. Ironman triatlons van Vichy van dit weekend een bike &run? Op die vraag volgt uiterlijk vrijdagmiddag een antwoord. Ironman France, de organisatie achter de Ironman Vichy triatlons, laat donderdag weten op de social media dat door de plaatselijke felle onweders de waterkwaliteit van het lac d’Allier aangetast is. Er worden regelmatig verschillende tests uitgevoerd en de situatie wordt zeer nauwgezet opgevolgd. Vrijdag wil Ironman France uiterlijk tegen de middag de knoop doorhakken. Als de waterkwaliteit dan niet voldoet aan de norm, dan worden de 70.3 Ironman en de volledige Ironman Vichy een bike & run met een rolling start. Het wordt dus nog even nagelbijten voor de vele Belgische triatleten die zaterdag en zondag aan de start komen in Vichy.