Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triatleet ontsnapt ternauwernood aan aanval van alligator – video
Een alligator die aan land komt in Florida (foto: Wikimedia RR)
Opvallend

Triatleet ontsnapt ternauwernood aan aanval van alligator – video

De Amerikaanse triatleet Bill Berry deed bijna zijn laatste zwemtraining ooit toen hij in Lake Thonotosassa in Florida gegrepen werd door een 4 meter grote krokodil. Het beest zette zijn tanden in de zwemmende triatleet maar liet gelukkig snel weer los. Bill Berry kon op eigen krachten terug naar de oever zwemmen, maar werd achteraf wel naar het ziekenhuis gebracht om zijn verwondingen te laten verzorgen. De volgende keer zal hij allicht ander zwemwater opzoeken voor zijn training. Bill Berry mag dus van geluk spreken, dat blijkt ook uit onderstaande drone-beelden van het incident:

Het lijkt een probleem dat zich bij ons niet voor kan doen, maar onze collega’s van 3athlon.nl brachten onlangs het verhaal van een dwergkaaiman in een meer in Nijmegen.

Bekijk hier het originele bericht bij USA Today