Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Einde van een tijdperk: ‘Voice of Ironman’ hangt microfoon aan de wilgen
Mike Reilly houdt de sfeer er in tijdens 1 van zijn meer dan Ironman triatlons als speaker (foto: Ironman RR)
Nieuws

Einde van een tijdperk: ‘Voice of Ironman’ hangt microfoon aan de wilgen

In een erg persoonlijke en zeer emotionele boodschap heeft woensdag wedstrijd-commentator Mike Reilly, wereldwijd bekend als de ‘Voice of Ironman’, bekendgemaakt dat hij eind dit jaar een punt zet achter een speaker-carriere van meer dan dertig jaar. Mike Reilly startte zelf ooit als actief triatleet en vanaf 1981 werd hij announcer op de eerste pro-triatlon in Amerika. Vanaf de tweede helft van de jaren tachtig werd hij de vaste speaker bij Ironman en de bedenker van de legendarische woorden “You Are An Ironman”. In oktober staat hij voor de 33ste en laatste keer aan de microfoon van het WK Ironman in Kona. De Ironman Nieuw-Zeeland later dit jaar wordt zijn absolute afscheid.