Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Herbeleef het allereerste World Cup triatlon podium van Jolien Vermeylen in Bergen – video
De eindspurt tussen Tilda Mansson en Jolien Vermeylen in de World Cup triatlon van Bergen (foto:; World Triathlon/Janos M. Schmidt)
Nieuws

Herbeleef het allereerste World Cup triatlon podium van Jolien Vermeylen in Bergen – video

Met haar tweede plaats in de World Cup triatlon van Bergen, het op de WTCS na hoogste internationale niveau op de korte afstand, heeft Jolien Vermeylen haar beste resultaat ooit neergezet. Op een paar meter van de finish leek ze zelfs in het selecte rijtje Belgische wereldbeker-winnaars terecht te komen in een zinderende spurt met het Zweedse talent Tilda Mansson. Wil je die spurt en bij uitbreiding de sterke race van Jolien én Valerie Barthelemy, die knap 7de werd, in Noorwegen herbeleven, dan kan dat nu in onderstaande video: