Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triatlon Vlaanderen sluit open water seizoen af met Jogclub Live podcast en Hall Of Fame in Willebroek
De affiche van het slotevent van 3VL (foto: Triatlon Vlaanderen)
Nieuws

Triatlon Vlaanderen sluit open water seizoen af met Jogclub Live podcast en Hall Of Fame in Willebroek

Vrijdag 9 september sluit Triatlon Vlaanderen het open water trainingen seizoen af op het Sport Vlaanderen domein van Hazewinkel in Willebroek, de nieuwe thuis overigens van Triatlon Vlaanderen. 3VL zorgt voor het tweede jaar op rij voor een mooie happening met een paar extra triatleten die in de Triatlon Vlaanderen Hall Of Fame opgenomen worden. Als kers op de taart is er een live-aflevering van de Jogclub Podcast waarin Seppe Odeyn en Bobby Paesen één van de triatleten uit de Hall Of Fame ontvangen. Maar eerst kan er gezwommen worden en kunnen de gebouwen van Triatlon Vlaanderen bezocht worden.

Voor wie schrik heeft van de aangekondigde weersomstandigheden, kunnen we alvast melden dat Triatlon Vlaanderen besloten heeft om het evenement binnen in twee zalen te laten plaatsvinden. 3athlon.be zorgt voor de sfeer en de presentatie. De avond start uiteraard met de laatste sessie open water zwemtrainingen van het seizoen. Er is overigens gelegenheid tot douchen ter plaatse. Wie niet wil zwemmen, is welkom om de gebouwen van Triatlon Vlaanderen mee in te huldigen. Om 20 u. starten we met het officiële gedeelte, met de inhuldiging van twee iconische triatleten in de Hall Of Fame van 3VL, gevolgd door een Jogclub Podcast Live met Seppe Odeyn en Bobby Paesen die voor een live publiek een toptriatleet ontvangen.

18h30 – 19h30 open water zwemmen / parallel welkomstdrink op het terras van 3VL

20h00 – 20h45 kort welkomstwoordje en onthulling Hall of Fame atleten

20h45 – 22h00 De Jogclub live podcast met Hall of Fame triatleet

De bar en de foodtrucks zijn vanaf 20h00 doorlopend open. Er kan nog ingeschreven worden. Clubs profiteren van het voordeeltarief van 80 euro voor 4 personen, leden van 3VL betalen 25 euro en niet-leden betalen 30 euro.

Alle informatie en de inschrijvingen vind je op de website van Triatlon Vlaanderen.