Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Samenwerking verlengd: Challenge triatlon Geraardsbergen in 2023 op 11 juni
Het podium in Geraardsbergen met Heemeryck, Costes en Brons (foto: 3athlon.be)
Nieuws

Samenwerking verlengd: Challenge triatlon Geraardsbergen in 2023 op 11 juni

De stad Geraardsbergen heeft de samenwerking met Challenge Family verlengd en dus komt er ook in 2023 opnieuw een Challenge Geraardsbergen halve triatlon op zondag 11 juni, met twee passages op de fiets over de iconische Muur van Geraardsbergen. De inschrijvingen gaan vanaf vrijdag 9 september open. De organisatie liet ons al weten dat het succesvolle nieuwe concept van vorig jaar, met 1 centrale wisselzone aan De Gavers, behouden blijft.

“Met trots kunnen we aankondigen dat onze succesorganisatie van de afgelopen jaren een vervolg krijgt,” vertelt Tim Vidts namens het organisatieteam van de Stad Geraardsbergen. “Op zondag 11 juni zullen er hopelijk terug meer dan 1000 atleten aan de start staan van onze internationale triatlon.”

“Wat goed is hoef je niet te veranderen. Startlocatie blijft het Provinciaal Domein De Gavers. Zwemmen in 1 van de mooiste plassen van België, midden in de prachtige natuur. We blijven opteren voor 1 wisselzone na een geslaagde test vorig jaar. Het fietsparcours blijft ongewijzigd dankzij de gewaardeerde medewerking van de gemeenten Galmaarden en Herne. Congoberg en Muur als belangrijkste hellingen, maar vooral tussenstukken die goed bollen op prima asfalt. De aankomst blijft op de historische Markt van onze stad na een aanlooptraject van 10km en 2 lussen in de binnenstad door het stadspark en over de Markt.”

De inschrijvingen openen op vrijdag 09 september om 10u. De snelle beslissers kunnen tot 2 oktober gebruik maken van de “early bird” actie! Snel zijn is de boodschap aangezien het aantal deelnemers beperkt is tot 1000! Alle informatie en de inschrijvingen zelf vind je op de website van Challenge Geraardsbergen.