Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Volg het Europees kampioenschap long distance triatlon in Almere hier live
De finish van de Challenge Almere-Amsterdam zag er zaterdag sprookjesachtig uit bij de opkomende zon (foto; 3athlon.nl)
Nieuws

Volg het Europees kampioenschap long distance triatlon in Almere hier live

In de Challenge Almere-Amsterdam zijn ze zaterdagochtend begonnen aan het Europees kampioenschap long distance triatlon, met onder andere de Belgische pro-triatleet Pamphiel Pareyn. De Challenge triatlon van Almere is één van de oudste volledige triatlons ter wereld. Na het zwemonderdeel ging Pamphiel Pareyn mee aan de leiding. Na 110 km fietsen zit hij bij een compacte kopgroep van drie triatleten. Je kan Pamphiel en de andere atleten de hele dag live volgen via onderstaande livestream van Challenge Family en de live-resultaten:

Live-timing Challenge Almere-Amsterdam 2022