Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Wahoo’s KICKR Smart Trainers zijn nog beter geworden
Foto's Wahoo
Nieuws

Wahoo’s KICKR Smart Trainers zijn nog beter geworden

De nieuwste KICKR-producten van Wahoo maken de ultieme fitness ervaring mogelijk en zorgen voor de perfecte en meest geavanceerde trainingssituatie voor sporters 

Wereldwijde leider

Fitness technologie bedrijf Wahoo lanceert vandaag haar nieuwste KICKR Smart Trainer genaamd KICKR en introduceert ook een vernieuwde versie van de KICKR BIKE. Beide apparaten zijn ontworpen met verbeterde functies die de gebruikerservaring ten goede komen, zoals de toevoeging van een WiFi verbinding.

Door middel van een uitgebreid ecosysteem van producten voor hardlopers, fietsers en fitness liefhebbers wil Wahoo de wereldwijde leider zijn in slimme fitness training. Wahoo biedt sporters online en offline tools en middelen om hun doelen te bereiken, waar en hoe ze ook willen trainen.

Toevoeging van WiFi

Door de toevoeging van een WiFi verbinding bij de nieuwe KICKR Smart Trainer en KICKR BIKE hebben fietsers nu een nog betere ervaring. De mogelijkheid om via WiFi verbinding te maken met telefoons, tablets en andere elektronische apparaten vergroot de gebruikservaring, zonder afhankelijk te zijn van hardware systemen, zoals Bluetooth en ANT+ chips. Ook het probleem van drop-outs is hiermee opgelost, rijders blijven tijdens de gehele duur van hun workout verbonden.

De toevoeging van een Wi-Fi verbinding biedt een aanzienlijke verhoging van de snelheid van gegevensoverdracht ten opzichte van Bluetooth en ANT+. Dit zorgt ervoor dat statistieken op het scherm meer dan 65% sneller worden weergegeven en eRacing nog nauwkeuriger verloopt. De introductie van Wi-FI zorgt er ook voor dat real-time problemen snel opgelost kunnen worden met dank aan het befaamde Wahoo klantenservice team, evenals automatische firmware-updates. 

​​Ons team is voortdurend bezig om nieuwe mogelijkheden en functies toe te voegen aan onze state-of-the-art KICKR-producten. We zijn verheugd dat Wahoo de innovatie in de categorie blijft leiden door als eerste grote merk wifi te introduceren op hun slimme trainers en fietsen.   

Mike Saturnia, CEO bij Wahoo 

10 jaar innovatie

Deze lancering is een belangrijke mijlpaal voor Wahoo en markeert de tiende verjaardag van de originele KICKR Smart Trainer, die in 2012 werd gelanceerd. KICKR begon als een eenvoudig idee: een nieuwe manier om indoor te fietsen, wat een revolutie ontketende. De voortdurende ontwikkeling van de Wahoo KICKR producten onderstreept de voortdurende drang naar verbetering.