Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Geen Ironman Emilia-Romagna op zaterdag door noodweer in Italiaanse regio
In 2021 won Gijs Van Ranst de Ironman Emilia-Romagna (foto: Ironman /Joosep Martinson)
Nieuws

Geen Ironman Emilia-Romagna op zaterdag door noodweer in Italiaanse regio

De Ironman Emilia-Romagna van zaterdag is geannuleerd door de organisatie na overleg met de lokale overheid die code oranje hebben afgekondigd voor zaterdag. Sinds donderdagmiddag wordt de regio van Marche in het midden van Italië geteisterd door onweer en regenstormen. Voor zaterdag worden er ook hevige regens en rukwinden tot meer dan 100 km/uur voorspeld voor de regio. En dus kon Ironman Italy niet anders dan de Ironman van zaterdag te annuleren. De 70.3 Ironman van zondag kan voorlopig wel doorgaan. Op dit moment wordt vooral gekeken of de volledige Ironman zondag samen met de 70.3 Ironman gehouden kan worden. Minder goed nieuws dus ook voor de vele Belgische triatleten die ingeschreven zijn voor deze populaire race.