Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Veel mensen gekend die geen tweede kans kregen…” Het straffe verhaal van Marc Herremans in Jogclub Podcast
Marc Herremans tussen Seppe Odeyn en Bobby Paesen in de live editie van de Jogclub Podcast (foto: Jogclub Podcast RR)
Nieuws

“Veel mensen gekend die geen tweede kans kregen…” Het straffe verhaal van Marc Herremans in Jogclub Podcast

Legendarisch triatleet Marc Herremans werd onlangs opgenomen in de Hall Of Fame van Triatlon Vlaanderen en was op dezelfde avond te gast in een sfeervolle live-editie van de Jogclub Podcast. Dat leverde veel lachsalvo’s op, maar ook een aantal heel stille momenten bij een publiek dat onder de indruk was van het straffe verhaal van Marc, die gelooft in tweede kansen, al wil hij zelf geen al te zotte dingen meer doen om zijn moeder niet te verontrusten. Een straf verhaal van een geweldige atleet maar ook een bijzonder mooie mens, voor wie zijn grote droom, papa zijn van 3 geweldige kinderen, nog elke dag uitkomt. Check dus zeker deze aflevering, ook met de nieuwe technische topsportdirecteur van Triatlon Vlaanderen, Tim Moriau…

https://www.instagram.com/p/Ci2ELOKt_5o/