Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Kenneth Vandendriessche start verblijf in Hawaii met interview bij Breakfast With Bob
Kenneth Vandendriessche bij Breakfast With Bob in Hawaii (foto: Kenneth Vandendriessche RR)
Hawaii

Kenneth Vandendriessche start verblijf in Hawaii met interview bij Breakfast With Bob

Ironman Lanzarote-winnaar Kenneth Vandendriessche heeft alvast 1 grote fan in Kona voor het WK Ironman Hawaii want bij aankomst op Big Island mocht de Belgische triatleet meteen opdraven in het populaire Breakfast With Bob. Na een 4 km zwemmen samen met Hannes Callebaut, die bij de age groupers van start gaat, en een eerste parcoursverkenning op de fiets, was Kenneth te gast bij de populaire tv-show van Bob Babbitt in Hugo’s On The Rocks. En natuurlijk ging het over Lanzarote, zijn debuut in Hawaii en zijn huwelijk. Check het in de video hieronder:

Deze week is Kenneth Vandendriessche ook bij 3athlon.be te gast. Onze hoofdredacteur is zelf al tot in San Francisco geraakt en vandaar gaat het via Los Angeles en Honolulu zaterdagmiddag richting Kona.