Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nations Parade bij Ironman Hawaii in beeld in meer dan 60 foto’s
Team Belgium bij de Nations Parade in Kailua-Kona (foto: 3athlon.be/David Pintens)
Fotos

Nations Parade bij Ironman Hawaii in beeld in meer dan 60 foto’s

Naast de ruim 300 Belgische triatleten en supporters stapte maandagmiddag ook onze 3athlon.be fotograaf David Pintens mee met de Parade Of Nations, de traditionele opener van de race-week bij het WK Ironman in Hawaii. Door de twee dagen triatlon, met de vrouwen (en een paar mannen categorieen) op donderdag 6 oktober en de andere mannen op zaterdag 8 oktober, was er dit jaar ook dubbel zo veel volk tijdens de landenparade. Dat leverde kleurrijke plaatjes op, ook van een lange stoet Belgen die een groot stuk van Alii Drive inpalmden.

« of 3 »