Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Tot 75% korting op Scott loopspullen: Scott Sample Sale in Werkendam in oktober
Dries Busselot legt alles over de Scott schoenen uit op de Sample Sale van Scott (foto; 3athlon.be)
Extra

Tot 75% korting op Scott loopspullen: Scott Sample Sale in Werkendam in oktober

In het nieuwe hoofdkwartier van Scott, dat deze zomer in het Nederlandse Werkendam werd geopend, kunnen triatleten – en natuurlijk ook andere geïnteresseerden – op 11, 12 en 13 oktober profiteren van prachtige kortingen. Tijdens de Scott Sample Sale zijn er kortingen op onder andere schoenen, kleding en accessoires. Die kortingen lopen op tot soms wel 75 procent. 

Het Nederlandse hoofdkantoor van Scott ligt in Werkendam, op een uurtje rijden van Antwerpen. Je vindt er prachtige spullen die je tijdens jouw trainingen en races kunt gebruiken. Een mooi voorbeeld daarvan zijn bijvoorbeeld de Scott Speed Carbon RC schoenen, waarvan je hier een review vindt

Op dinsdag 11 oktober profiteer je tussen 17 u. en 21 u. van de kortingen. Een dag later, op 12 oktober, kan je er terecht tussen 15 u. en 21 u. en op 13 oktober opnieuw tussen 15 u. en 21 u.. Scott nodigt iedereen dan ook van harte uit om de winkel op die momenten te bezoeken. Fietsen van Scott worden niet met korting verkocht, maar zijn ook altijd te bezichtigen in de showroom.