Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Team Belgium palmt Alii Drive in tijdens Nations Parade bij Ironman Hawaii
Een enorm grote groep Belgische triatleten en supporters palmden maandag de iconische Alii Drive in tijdens de Nations Parade voor het WK Ironman (foto: 3athlon.be/David Pintens)
Hawaii

Team Belgium palmt Alii Drive in tijdens Nations Parade bij Ironman Hawaii

Met 164 triatleten en nog eens een veelvoud aan supporters kleurde de legendarische Alii Drive in Kona al een eerste keer deze week zwart-geel-rood na de passage van een uitgelaten groep Belgen tijdens de traditionele Nations Parade. Team Belgium werd aangekondigd als zesde grootste land in het WK Ironman Hawaii, zoals je ook kan horen in onderstaande video. 3athlon.be zorgde samen met Sportoase en de triatlonfederaties voor ruim 300 t-shirts. Het leverde mooie beelden op tijdens een wel heel erg drukke Parade of Nations. Later brengen we nog een uitgebreide foto-reportage over de landenparade, maar geniet alvast van de sfeervideo van Team Belgium op maandagmiddag in Kailua-Kona.