Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
POLL: Hoe volg jij dit jaar het WK Ironman in Hawaii? Ben je de 2 volle dagen van de partij?
De legendarische Alii Drive in Kailua-Kona (foto: 3athlon.be/David Pintens)
Hawaii

POLL: Hoe volg jij dit jaar het WK Ironman in Hawaii? Ben je de 2 volle dagen van de partij?

Donderdag gaat na een hiatus van drie jaar eindelijk weer het WK Ironman van start in Kailua-Kona, Hawaii en dit jaar krijg je nog meer triatlon-spektakel gespreid over twee dagen. Onze 3athlon.be crew ter plaatse kijkt alvast uit naar twee dagen wedstrijd, maar we zijn vooral benieuwd hoe de supporters, in België én in Kailua-Kona, die twee dagen WK Ironman gaan beleven. Dus vragen we even twee minuutjes van je tijd om onze Poll in te vullen. Volg jij het WK Ironman donderdag én zaterdag? En hoe ga je het WK, al dan niet twee dagen, volgen? Wij zitten vanaf donderdagochtend klaar in Kailua-Kona om je live updates te brengen van de pro’s maar ook van de Belgische age groupers.

Volg jij het WK Ironman in Hawaii donderdag én zaterdag?

This poll is no longer accepting votes

Volg jij het WK Ironman Hawaii op donderdag én zaterdag?

Hoe volg jij het WK Ironman?

This poll is no longer accepting votes

Hoe volg jij het WK Ironman Hawaii donderdag en/of zaterdag?