Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Bijna klaar voor WK Ironman: Pro briefing, race preparations en sfeerbeelden uit Hawaii
Kristian Blummenfelt bij de pro-briefing bij de Ironman Hawaii (foto: 3athlon.be/David Pintens)
Fotos

Bijna klaar voor WK Ironman: Pro briefing, race preparations en sfeerbeelden uit Hawaii

Terwijl de vrouwen en een deel van de mannelijke triatleten zich klaarmaken voor hun WK Ironman op donderdag heeft onze 3athlon.be fotograaf David Pintens een aantal foto’s van de afgelopen dagen gebundeld. Zo zit je mee op de eerste rij van de pro-briefing, kan je de race voorbereidingen van Kenneth Vandendriessche, Pieter Heemeryck en anderen van dichtbij volgen en kan je mee genieten van die unieke sfeer die momenteel in Kailua-Kona hangt.

« of 3 »