Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Kenneth Vandendriessche dag voor WK Ironman Hawaii: “Geleerd dat het hier pas begint vanaf het lopen”
Kenneth Vandendriessche bij de bike check-in in Kona (foto: 3athlon.be/David Pintens)
Hawaii

Kenneth Vandendriessche dag voor WK Ironman Hawaii: “Geleerd dat het hier pas begint vanaf het lopen”

Kenneth Vandendriessche begint zaterdag om 18u25 Belgische tijd aan zijn eerste WK Ironman in Hawaii. Wij spraken Kenneth vlak na de bike check-in over de laatste voorbereidingen, het ontbreken van alle stress én over de vrouwenwedstrijd van donderdag en de tactische lessen die hij eruit heeft getrokken. “Ik heb geleerd dat het hier pas begint vanaf het lopen. En het was een beetje een Tour de France sfeer op Alii Drive, met heel veel mensen en dat geeft enorm veel adrenaline,” aldus Kenneth.