Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Kom kennismaken met de nieuwe MTB-ronde: Info-avond Hel van Kasterlee op 13 oktober
Seppe Odeyn op de info-avond over de Hel van Kasterlee (foto: 3athlon.be)
Multisports

Kom kennismaken met de nieuwe MTB-ronde: Info-avond Hel van Kasterlee op 13 oktober

Nu het WK Ironman in Hawaii achter de rug is, kunnen we stilaan weer beginnen focussen op die andere topwedstrijd: de Hel van Kasterlee, die op zondag 18 december plaatsvindt. In de aanloop naar de zwaarste cross-duatlon ter wereld houdt de organisatie, samen met negenvoudig winnaar Seppe Odeyn, een informatie-avond op donderdag 13 oktober in De Pit in Kasterlee. Op die avond zal ook het nieuwe mountainbike-parcours bekendgemaakt worden. Omdat het de 20ste jubileum-editie betreft, pakt het team rond Ben Van De Water uit met een uniek stuk op het sowieso al lastige parcours. Voor wie er niet bij kan zijn, 3athlon.be streamt de info-avond live op de website en op hun facebook-pagina.

Seppe Odeyn heeft de Hel van Kasterlee maar liefst negen keer gewonnen. Dit jaar doet hij een gooi naar een tiende zege op rij. Hij is dan ook de best gepaste persoon om zijn kennis en ervaring te delen met andere deelnemers aan de Hel. De info-avond is er zowel voor de rookies, die er met al hun vragen terecht kunnen, als voor de ervaren hellevegen, die ongetwijfeld uitkijken naar welk mountainbike-parcours de organisatie hen voorschotelt op 13 oktober. Wij zijn er met 3athlon.be live bij. Reserveren is niet nodig, maar het is wel handig dat je je even aanmeldt op de Hel van Kasterlee Faceboek Groep. Wie naar de info-avond komt, krijgt een drankje gratis én maakt kans op één van de 4 VIP-kaarten die donderdag worden verloot. En wie er niet bij kan zijn, kan dus volgen op 3athlon.be.