Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triatleet Kenneth Vandendriessche, Sub-7 project en veel meer op Endurance Sports Day
Nieuws

Triatleet Kenneth Vandendriessche, Sub-7 project en veel meer op Endurance Sports Day

Op zondag 23 oktober gaat, eindelijk weer helemaal live, de jaarlijkse Endurance Sports Day door in Kortrijk Xpo. De Endurance Sports Day is gericht op duursporters zoals triatleten en duatleten maar ook ultralopers en liefhebbers van andere sportieve uitdagingen. De triatleten komen overigens ruim aan hun trekken met een uitgebreid programma waarvan onder andere triatleet Kenneth Vandendriessche deel uitmaakt. Kenneth werd afgelopen weekend nog knap 37ste in het WK Ironman in Hawaii en vertelt samen met zijn coach Filip Speybrouck over de trainingen en de races in Lanzarote, de Ironman die hij eerder dit jaar op zijn naam schreef, en Ironman Hawaii. En het is ook uitkijken naar Jacob Tipper, de Brit die deel uitmaakte van het Sub-7 project, waarin Kristian Blummenfelt en Joe Skipper als eerste triatleten ooit onder de magische grens van 7 uur doken.

De Endurance Sports Day vindt plaats op zondag 23 oktober in Kortrijk Xpo. De deuren gaan open om 10 u. Het volledige programma vind je op de website van de Endurance Sports Day, waar je ook je tickets kan bestellen. Tickets kosten 30 euro in voorverkoop en 40 euro aan de dagkassa.