Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Hilarische reacties op vraag van Blummenfelt over ringen WK Ironman
Kristian Blummenfelt en Gustav Iden showen hun Ironman champion ringen (foto: Instagram Kristian Blummenfelt/Ventiviews RR)
Fun

Hilarische reacties op vraag van Blummenfelt over ringen WK Ironman

Na Kristian Blummenfelt in St-George heeft nu ook Gustav Iden zijn WK Ironman ring te pakken. De twee Noren showen hun ringen maar al te graag in een hilarische Instagram-post. Blummenfelt vertelde tijdens de persconferentie na de race in Kona al dat hij graag dezelfde ring als Iden wil volgend jaar, eentje met Hawaii op dus en niet St-George. Dat is misschien de reden waarom hij op de foto de ring om zijn middelvinger draagt. Maar de Noren vragen zich dus af wat je met die ringen moet doen en of je die gewoon kan dragen. En dat levert hilarische reacties op, onder andere van een triatleet die voorstelt om de ring naar een ‘pawn-shop’ te brengen om de kosten van de Hawaii-reis te dekken. Maar ook Natascha Badmann schiet te hulp met de opmerking dat je de ringen in verschillende maten kan krijgen. Zij kan het weten, ze heeft er zes.