Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
De sfeer, de prestaties en vooral de emoties van Openlakes triatlonweekend gebundeld in knappe kortfilm
Nieuws

De sfeer, de prestaties en vooral de emoties van Openlakes triatlonweekend gebundeld in knappe kortfilm

Met zijn volle 19’26 is de after race movie van de Openlakes triatlons veel meer geworden dan zomaar een video van het raceweekend. Het is eerder een kortfilm geworden die op een indrukwekkende manier de sfeer van de lokatie en de wedstrijden weergeeft, de ambiance van het publiek, de prestaties van de atleten, maar vooral hun emoties. Als je dit seizoen 1 triatlon after movie moet bekijken, dan is het zeker deze kortfilm wel en dat zeggen we niet omdat onze hoofdredacteur een paar keer in beeld komt. Herbeleef dit triatlonweekend met 4.000 triatleten aan de Lacs de l’Eau d’Heure met deze spectaculaire beelden.