Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Kenneth Vandendriessche in Jogclub Podcast: “Er zijn veel mooiere parcoursen dan dat van Ironman Hawaii”
Kenneth Vandendriessche tussen Seppe Odeyn en Bobby Paesen in (foto: Jogclub Podcast)
Hawaii

Kenneth Vandendriessche in Jogclub Podcast: “Er zijn veel mooiere parcoursen dan dat van Ironman Hawaii”

Na zijn 37ste plaats op het WK Ironman in Hawaii mocht triatleet Kenneth Vandendriessche opdraven in de Jogclub Podcast bij Bobby Paesen en Seppe Odeyn. Hij heeft het uiteraard uitgebreid over zijn eerste deelname aan de Ironman Hawaii, hoe Kailua-Kona en Alii Drive hem minde mythisch overkwamen dan vroeger gedacht. En hoewel Hawaii vaak vergeleken wordt met de Ironman Lanzarote, die Kenneth eerder dit jaar op zijn naam schreef, is hij duidelijk geen liefhebber van het parcours in Lona. “Er zijn veel mooiere parcoursen dan dat van Ironman Hawaii,” aldus Kenneth.