Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
De winnaars van het gratis duoticket voor Endurance Sports Day en de antwoorden op onze vragen
Extra

De winnaars van het gratis duoticket voor Endurance Sports Day en de antwoorden op onze vragen

Er kwamen heel wat reacties binnen op onze wedstrijd waarmee je vijf duotickets kon winnen voor de Endurance Sports Day die op 23 oktober in Kortrijk XPO plaatsvindt, hét sportief evenement gericht op duursporters, triatleten en duatleten. Van de inzendingen met de juiste antwoorden op drie vragen, koos onze onafhankelijke jury vijf winnaars die elk twee duotickets winnen. Zij krijgen de twee gratis toegangscodes toegestuurd waarmee ze hun gratis ticket kunnen boeken. En voor wie niet gewonnen heeft, je kan je nog altijd inschrijven voor de Endurance Sports Day. In voorverkoop betaal je 30 euro in plaats van 40 euro aan de kassa.

Onder andere de nummer 37 van het afgelopen WK Ironman in Hawaii, Kenneth Vandendriessche, komt langs om te vertellen over zijn trainingen, zijn knappe overwinning in de Ironman van Lanzarote. En hij zal het ongetwijfeld ook hebben over zijn eerste ervaring in Kailua-Kona. Met daarnaast ook nog onder andere het SUB-7 triatlon project in de kijker en Mathieu Bonne over zijn 8 Islands uitdaging heeft het programma heel wat te bieden. Hier ontdek je het volledige programma 

De antwoorden op onze 3 vragen:

  1. De trainer van Kenneth Vandendriessche die mee op het podium komt, is uiteraard Filip Speybrouck.
  2. De nieuwe recordtijd over de volledige triatlon van Kristian Blummenfelt in het SUB7 Project is 6u44’25
  3. In de 8 Islands uitdaging deed Matthieu Bonne 8 dagen na elkaar op alle 8 Canarische eilanden telkens een volledige triatlon

Onze 5 winnaars, veel plezier op de Endurance Sports Day:

  1. Cedric Callebaut – Aalst
  2. Jasmine De Beir – Kalken
  3. Sven Vandenbroucke – Wevelgem
  4. Ilse Lemahieu – Brugge
  5. Jonas Fabel – De Panne